Ostatnie sztuki
Nowy
Availability date:
Etiopia Sidamo Drip
Kawa uprawiana w rejonie Adis Abebe i starannie wyselekcjonowana. Posiada bardzo przyjemne i wyraźne cytrusowe nuty lecz można wyczuć także delikatną mleczną czekoladę. Idealne nadaje się do parzenia metodami przelewowymi oraz we FrenchPressu
Moc 2/10
kwasowość 6/10
goryczka 3/10
Profil smakowy: cytrusy, mleczna czekolada
Data palenia: nie starsza niż 2 tyg.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Kawa uprawiana w rejonie Adis Abebe i starannie wyselekcjonowana. Posiada bardzo przyjemne i wyraźne cytrusowe nuty lecz można wyczuć także delikatną mleczną czekoladę. Idealne nadaje się do parzenia metodami przelewowymi oraz we FrenchPressu
Moc 2/10
kwasowość 6/10
goryczka 3/10
Profil smakowy: cytrusy, mleczna czekolada
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Kawa rzadko spotykana, poszukiwana przez wielu,...
Kolejna z afrykańskich kaw pysznych wyrazistych...
Kraj pochodzenia: Kamerun Rejon - Belo Metoda...
To najdelikatniejsza z brazylijskich kaw...
Kraj pochodzenia: Zambia Rejon - Muchinga...
Mieszanka ta zawiera 80% arabiki z Kolumbii i...
Jedna z bogatszych kaw w naszym asortymencie....
Kawa ta została wyhodowana ze szczepów...
Odmiana – Arabika Region – Murang’a Wysokość...
Kawa która jest uprawiana na zboczach wulkanów,...